pocetna  
usluge  
akcije  
racunari  
vesti  
podrska  
kontakt  
   
    .  
 

Pružanje internet usluga je još jedna u nizu usluga kojom se trudimo da našim korisnicima približimo internet kao servis bez koga je današnji rad na računaru nezamisliv. Od samog početka imamo odličnu saradnju sa tri provajdera: Panline iz Novog Sada, ITS iz Niša i kao jedan od najvećih u zemlji Beotel iz Beograda. Sa Panline i ITS provajderima imamo saradnju u oblasti otvaranja dial-up naloga i prodaje satnih i flat internet dial-up paketa. Otvaranje naloga je besplatno a za bliže informacije o cenama paketa možete nas kontaktirati. Cene možete videti i na web-sajtovima provajdera. Sva podešavanja vezana za dial-up i e-mail možete naći na sledećoj stranici. Sa Beotelom imamo saradnju u oblasti pružanja ADSL usluga. Uvodenje ADSL-a je potpuno besplatno, modem dobijate na korišćenje takođe besplatno. Sve što trebate platiti je cena paketa za koji se odlučite. Za bliže informacije o cenama ADSL paketa možete nas kontaktirati ili ih videti na Beotelovom web-sajtu. Sve informacije vezane za instalaciju modema, potrebna podešavanja kao i najnovije drajvere možete naći na sledecoj stranici.
 
 
    .  
 

Jedna od naših osnovnih delatnosti je hardverski i softverski servis računara i računarske opreme. Ukoliko imate bilo kakvih problema sa Vašim računarom javite se, naši serviseri će Vam u najkracem mogućem roku pomoći u detekciji i otklanjanju kvara bilo da su hardverske ili softverske prirode. Code Workshop se takođe vrlo uspešno bavi instalacijom i konfigurisanjem računarskih mreža.
    .  
 

Pored prodaje novih toner kaseta za sve vrste Canon, HP, Lexmark i Samsung laserskih štampača, Code Workshop vrši i njihovu reciklažu po vrlo povoljnim cenama. Informišite se !
Copyright © Code WS


CODE workshop 24.02.2011.
Uplatiš 3 meseca ADSL Interneta dobiješ 3 meseca gratis!
Uplatiš 6 meseci ADSL Interneta dobiješ 6 meseci gratis!
opširnije...


18.01.2011.
Novi ADSL paketi od 1. februara
2011. godine.

Od 1. februara 2011. godine
ADSL korisnici prelaze na
nove pakete, sa većim downloadom
i uploadom.
opširnije...


18.11.2010.

Novi ADSL PRO paketi
za poslovne korisnike
opširnije...

18.11.2010.

6 meseci gratis za sve nove korisnike ADSL-a !
opširnije...